АС СА!!!

ПЪРО ОС ТЪРАНЪСЪ ТЪВО!!!...                (СА)

   -  НА ЧА Аа ЛА!!! (А)...  СЪ ВЯ ЗУ Уу ЕТ!!! (С)... -               

АС!!!...

   -  ДО  ПО ОЛ  НЯ Яя ЕТ!!!...  Ее ГО!!!... -                (АС)

Ии...  САМО ОО!!!...  СО БО ОЙ!!!... 

   -  ВОЗЪ НИ КА Аа ЕТ!!!... -

ТО ОО!!!...  ЧЬТО  БО ОГ ОМ!!!...

   -  ДА НО ОО!!!... -

   -  АС СА!!!... -

      АА               


Рецензии