Пром ння нове нехай тоб зася

Проміння нове нехай тобі засяє,
Прокинешся, згадай що я любила,
Моє кохання досі ще палає,
До тебе почуття ці незгубила.

Твоє ім*я пташки мені співають в ранці,
Помолюсь за тебе на світанці.


Рецензии