Бажаю про тебе чувати

Бажаю про тебе чувати.
Нехай буде здоров*я твоїм батько, мати,
Нехай усе що хочеш здійсниться.
Нехай доріжка буде твоя барвиста.

Бажаю про тебе чувати.
Твоє ім*я кожен день співати,
Завжди з тобою лише розмовляти.
Твоїм дітям бути мати.

Бажаю тебе чувати,
Навіть коли лягаю спати.
Навіть у ві сні почути.
Про те що з нами щасття може бути.

Бажаю тебе чувати.
Кожен день і ніч кохати,
Жорстока лиха проженати.
Незможе нас ніщо злякати.

Бажаю тебе чувати...


Рецензии