Хочеш перлове намисто щасття

Хочеш перлове намисто щасття?
Я тобі його зроблю із зірок,
Засинай тихенько моє кохання.
Сьогодні отримала дуже важливий урок.

Він мене навчив ще більш тебе поважати,
Ще більш тебе у душі жадати,
Спи любий, цілую твої долоні,
О як кров рве скроні.

Яка чарівна мить дивитись на тебе.
Похоплюю твій кожен крок, тепло,
Дякую тобі за нього небо,
За те що ти мені найкраще відало.

І я вже не самотня в цьому світі,
Бо спить моє кохання посміхаясь,
Колись на нього будуть схожі наші діти,
Пригорнуся поряд притуляясь.

Поки спить моє кохання,
З зірок зроблю намисто щасття.


Рецензии