Зайчик

Ці дорослі люди,
Як маленькі дітки-
Упіймали зайчика,
Посадили в клітку.

Тут лежить капустка
Свіжа, пелюстками,
Але він не їсть її-
Сумує по мамі.

Сумні оченята,
Насуплені брівки,
І свою зажурену
Він схилив голівку.

Відпустіте, зайчика,
Я вас дуже прошу,
Відпустіть маленького,
Він такий хороший.

       04.12.2016р. 11:59.


Рецензии