Iде веде стежина

Іде  – веде  стежина  мила,
Серед  морозу  й  хризантем,
Горіх,  галявка,  чорнобривці,
Омиті  сонячним  дощем.

Іде  – веде  стежина  щастя
В  лоно  кохань  й  переживань,
Віри,  вірності  й  причастя,
Зустрічей  та  розставань.

Іде  – веде  стежина мрії
По  літній  втоптаній  землі,
Де  всі  збуваються  надії,
А  поряд  -  рідні,  всі  свої.

Іде  – веде  стежина болю
Поміж  страждань  і  неборак,
Стати  б  їм  самим  собою
Й  відчути  перемоги  смак.

Щоб  дихалось  на  повні  груди
Душі  і  серцю  в  унісон,
А  скрізь  жили  щасливі  люди
Та  мали  правду  і  закон.
            4.12. 2016р., Київ


Рецензии