Подарък, Автор Генка Богданова

Кученце мъничко,сладко
подари ми татко,
с дълги лъскави ушички,
цялото в къдрички.

Много,много го обичам!
Цял ден с него тичам,
че приятел ми е верен
моят пудел черен.


Рецензии