Не потрiбна жiнкам освiта на укр. яз

Не потрібна жінка'м освіта,
головне - вдалий шлюб, надійний.
Нагудована, взута, вдіта..,
чоловік - спонсор офіційний.
Щоб не знала ні в чим гризо'ти,
їй відкриє рахунок в банку...
Як дружина - не до роботи,
то отримуй ю, як коханку:
бутіки', фітнес і тусовки,
косметичні краси салони,
закордонні "командіровки",
та коштовних каміннів тони,
членство клу'бів елітних, різних,
і авто', щоб не із дешевих,
А ще ба'жано - власний бізнес...
Усе, - гіднеє королеви.
Але...це - лише в снах та мріях,
а у дійсності, - мов рабиня,
та нічо'го із тим не вдіять,
бо для інших ти - ґосподиня:
прасувальниця, нянька, прачка..,
сто осіб - у одні'й осо'бі,
і варилиха ти, і швачка..,
всьой воло'чиш тягар на со'бі.

Жінка - дуже крухке створіння.
Якщо ти - її лицар справжній,
не скорочуй їй вік цвітіння,
ніжні плечі не навантужуй.
Бережи її серце чуйне
від страждань або перевтоми,
подаруй їй кохання буйне
і хорошу погоду в домі.


09/10/16/



 


Рецензии