Майчина молба, Автор Генка Богданова

Моля те,недей чирика палаво врабченце,
че току - що е заспало моето момченце!
Щурчо песничка приспивна тихичко му пее.
Сънчо в златната си люлка нежно го люлее.

Рожбицата ми щастливо във съня се смее,
личицето му красиво като слънце грее.
Спри се, Врабчо, не лудувай, не буди детето,
нека му се полюбувам с обич във сърцето!


Рецензии