Нашето бъдеще, Автор Генка Богданова

Ето го нашето бъдеще!
Ето я нашата вечност!
Крачи до нас излъчващо
чар,чистота и човечност.

В него любовта ни живее.
В очите му извори бликат.
И ведро небе се синее
и гълъби слънцето викат.

Косите му,зрели пшеници,
ухаят на хляб черноземен.
Ръцете му-литнали птици
безсмъртието ни  поемат.


Рецензии