079. Для тебе -укр. - 07-08. 02. 02

(песня в женском исполнении - написана под заказ)


Для тебе

1.
Коли звучить красива пісня,
В моїй уяві знову ти.
Бажання щире лине після.
До тебе хочеться прийти.

Твоя спокійна ніжна мова
Скрізь слухавку, як той струмок.
Я хочу, щоб прийшов ти знову.
Не зникнеш ти з моїх думок.


Приспів: Для тебе ця пісня лунає;
Для тебе я склала її.
Почуєш; можливо згадаєш, 2 рази
Як разом проводили дні.

2.
Слова мої ти не сприймаєш,
Але повір, це справді так.
Слова, як птах, їх не спіймаєш.
Весь стан душі в оцих словах.

Не думаю, що це даремно.
Насправді вийшло навпаки.
Буває часом неприємно.
Гадаю це не на віки.

Приспів. (2 рази )

3.
А хто в твоїй душі, не знаю.
Час не повернеш; він біжить.
Лише одне тебе благаю –
Мене ти в пам’яті залиш.

Коли до себе кличу музу,
В уяві знов приходиш ти.
Бажання знов тим самим буде,
Щоб бути поруч я, і ти.

Приспів. ( 2 рази )


Рецензии