Вiхола-вiхтелиця

Сніг на підвіконні,
Ніченька не спить...
Зірочки лимонні,-
Вітер гомонить...

Завіває в комин,
У трубу гуде...
Чути його гомін,
Ніби хтось іде...

Віхола-віхтелиця,
Вже й не видно зір...
Сніг на землю стелиться,
В білій ковдрі двір...
04 12 2016 р
Вікторія Р


Рецензии