не будемо справжн ми

ми більше не будемо справжніми як були,
більше нічого нас не змусить ковтати сльози,
здається, ще трішки відведено до зими,
а до повного відчаю залишилось всього півдози
байдужісті, що змушує мерзнути наші плечі,
що знайшла притулок у грудях ще в той час,
коли вистачало рішення звичайної втечі
від тебе, від себе, а головне

від такого брехливого "нас".

та померли мрії про казкове таке майбутнє,
і нема тут лисів і малого принца з іншої планети,
все, що колись було, тепер по-справжньому тут відсутнє,
про все, що трапляється тут, пишуть лише газети,
а вірші я свої заховаю, щоб не терпіти чужих образ,
вже зробила останні кроки, що відведені до зими,
від тебе, від себе, а головне від такого брехливого "нас",

тому що ми більше не будемо справжніми
як були.


Рецензии