У одну рiку двiчi на укр. яз

1
Розминувшись зі щастям, вже його' не спіймаєш,
Розлучившись з коханням, знову не покохаєш,
У одну рі'ку двічі увійти неможливо.
Сум німий - на обличчі, бо жила' нещасли'во.

2
Гнав мя вітер по по'лю, наче пух тополиний...
Я прогле'діла долю, не зустрівся єдиний,
Для якого б я бу'ла в світі перша й остання,
Я би серцем відчула його чисте кохання.

3
Вже зима незабаром почуття охоло'дить.
Свій романс під гітару слізно осінь виводить.
Ллє дошами у вічі, ту'литься сиротливо...
Та в одну рі'ку двічі увійти неможливо.

П-в:
Не плач, душа моя, не скаржись,
Що догоря свіча земна,
Ти володієш скарбом справжнім,
Бо ще небесна путь дана'...
Тобі Бог кри'ла подарує,
Зробивши ангелом свої'м.
Співай же, душе, "алілуя"
Світові, що живеш у нім.

(авторська пісня)  19/09/16/


Рецензии