Часом зда ться...

Часом здається ніби ти загинув.
Немає навіть сил, щоб говорить.
Що цілий Світ тебе покинув.
І час нікуди не біжить.

Згорає все, що ти так любиш.
Руйнуєш все – лише торкнись.
Здається, що ти все загубиш.
Якщо не зараз,
То колись…


Рецензии