Снiгопади

  Нависали хмари різно,
  Похмурніли дні на сіро,
  Падає сніжок повільно,
  Покриває землю біло.

  Пухом білим налітають,
  Всі дороги засипають,
  Землю полотном вкривають,
  До весни - зимою засинають.

  І великі снігопади,
  Із морозом і вітрами,
  Ось ялинки прикрашають,
  НОВИЙ РІК вже зустрічають.
     24.12.02 - 03.12.2016р  О.М.


Рецензии