Т

десь за обрієм,
де танцюють закохані душі,
там,де стерті обличчя та імена,
спить,
мов серпанком овіяна,сном непорушним,
на колінах твоїх,нерозгадана ще таїна.

мерехтлива,легка,наполохана світлом,
наче свіжий осінній бриз,
вона стане твоїм другим літом
без вини,каяття чи сліз


Рецензии