Твори

Минианаграммы.

вес ли
в силе?

***

в силе
весил!
в силе
сивел!

***

слово -
волос
в соло!

***

твори в трио!

***

ас, чти части!

***

ёж газ зажёг!

***

ад, бой - бодай, обдай!

***

гадам - гам-ад!
гадам - ад-мга!

***

гни ад гадин!

***

задал ад зла!

***

с драки ад искр!

***

и дам им ад!

***

а дохл, да - лох!

***

ад мил - ладим!

***

падла ад пал!

***

аду им иудам!

***

ады б, дабы дыба!

***

ад, ром - даром!

***

ад рою - одарю!

***

ай, дура! - а радуй!

***

хвала - ах, вал!


Рецензии