По Лесиным следам... укр

По Лесіним слідам...

Слово...  Така нездоланная криця!
Я випускаю тебе, щоб іскриться
сяйвом чарівним, і теплим, і добрим. 
Щоби, як ієрехонськіі горни, 
ти розігнало байдужую тишу
нерозуміння людського.  Не лишу,
слово, тебе я. Зігрію, догляну. 
Може, комусь залікуєш ти рани, 
і до звитяги піднімеш серця
вірних  і чесних. Немає кінця
мудрості світу... Сховаємо зброю!
Словом подружимо, брате, з тобою.

29 листопада 2016 р


Рецензии