пiсня Я ж тебе мила, нiжна, кохана

Я ж тебе мила, ніжна, кохана,
Кохати буду все життя..
Я ж тебе любонька, зіронька ясна ,
Кохати буду,як дитя..

Утром с росою вийдимо в поле ,
Сонце нам буде сміяться,
Ти ж моя кохана,ти ж моя доле
Зі мною на вік залишайся...

Ти ж моя кохана,ти ж моя доле
Зі мною на вік залишайся...

Я ж тебе голубонька,квіточка ясна ,
В обійми своі візьму..
Я ж тебе моя,моя ненаглядна
До себе, так ніжно пригорну...

Буду тебі я сонечко ясне ,
Буду тобі я васильком..
Ти ж мене кохай,кохай ненаглядна,
Кохай весь день,вечорком..

Ти ж мене кохай,кохай ненаглядна,
Кохай весь день,вечорком..

Буде нам доля весь вік усміхатися,
Буде нам вишня цвісти ...
Буде у нас наше життя розростатися
І діти будуть рости..

Буде усе у нас гарно, буде,
Буде соловейко нам співать...
Я ж тебе мила, зіронька ясна,
Буду тебе все життя кохать..

Я ж тебе мила, зіронька ясна,
Буду тебе все життя кохать..


Рецензии