Благодатне

А було це дуже давно,
Мабуть у тому життi.
Цариця проiжджала село,
Краса полонила серце ii.

Благодатне моэ, Благодатне!
Ти i радicть моя i любов.
Благодатне моэ, Благодатне!
Я в коханнi освiдчуюсь знов.

Прокидаюсь разом з тобою
I дивлюсь, як ранкова зоря,
Умиваэ тебе росою,
Ти доля i пiсня моя.

Благодатне моэ, Благодатне!
Ти i радсть моя i любов.
Благодатне моэ, Благодатне!
Я в коханнi  освiдчуюсь знов.

I куди не погляну - краса,
Що серце моэ окриляэ.
I цi  гори, i цi лicа,
I рiка, що тебе омиваэ.

Благодатне моэ, Благодатне!
Ти i радiсть моя, i любов.
Благодатне моэ, Благодатне!
Я в коханнi освiдчуюсь знов.

Не прошу нi золота, а нi срiбла,
А у Бога прошу благодатi.
Хай процвiтаэ рiдна земля,
На працьовитих людей багата.

Благодатне моэ, Благодатне!
Ти i радiсть моя i любов.
Благодатне моэ, Благодатне!
Я в коханнi освiдчуюсь знов.


Рецензии