Дим

я димом осені звихнутий
запечений силою пожовклого листя
у тобі я мрію прокинутися,
і разом з тобою злитися

у твоїх мріях забутися
усе, що знайшов, втратити
ти стала моїми буденниии муками
тишею
правдою
через це
червоні зорі на моїх руках стають чорною фарбою

я знаю силу твою, і бачив вже слабкість
я мав змогу тебе пізнати
серед усього, що могло загубитися на цій безмежній планеті
серед віри, брехні, і чужої нахабності
я заради тебе буду змагатися

я мрію забутися, разом з тобою злитися
все, що мене оточує, зруйнувати
мені байдуже на етапи і на перетворення
я не Кафка, я не буду тебе спотворювати
я твою любов буду берегти, оцінювати
ти будеш кращою, знаєш, я грішник, але ти завжди будеш моїм ідолом


Рецензии