***

На склі червоної помади слід,
Останні дні осінні догорали.
Лишив тобі листа і йду у світ,
Де ти мене палко кохала.
Там кава тепла і цигарка тліє.
Там ти і я, але вже Ми.
Але порушила ти всі надії,
Нам не дожити до весни.


Рецензии