***

До болі
До крику
Привіт.
Крізь сльози, наливаю чай.
Я могла б все сказати тобі,
Та - не дає печаль.
Тримаю все в собі.
Так міцно, як тебе за руку.
Тюльпани в вазі на столі.
Та це не вісники розлуки.
Кохання в серці, у очах,
В твоїх обіймах, поцілунках,
У повідомленнях, в словах
Кохання - мій тобі дарунок.


Рецензии