Ну й красивi ноги! Усмiшка

Є в Поліни чобітки.
Не підводять зроду:
Наче сонечко блищать
Навіть у негоду.
Як по вулиці пройдуть,-
Хлопці завмирають.
 А красуні-жіночки
Заздрісно зітхають.
І при цьому ще якась
Може скепкувати:
- Та вони ж без підошов,
Вилізли геть п’яти!..
Парубки сміються: „Пхи!
Це – така дрібниця!
Ми на п’яточках таких
Мрієм одружиться!”
...Чобітки ж пливуть, пливуть,
Стеляться дороги...
Як услід їм не сказать:
- Ну й красиві ноги!


Рецензии