Не кохай мене - серце зайняте

Не кохай мене – серце зайняте.
Не кохай – я уже закоханий,
І тобі не любов дістанеться –
Тільки серце переполохане.

А любов не зросте на попелі.
А любов – завжди некерована.
Звідки та любов – не второпаєш.
Завжди небом любов дарована.

Не кохай, не люби – що мучитись...
Не видумуй любов – не станеться.
Світла мрія – то не заручини.
Не зустрінемось – не розстанемось...


Рецензии