Я вже не маленька!

У неділю, рано вранці
В дзеркало дивлюся,
у новенькій вишиванці
Перед ним кручуся.

Я миленька, я гарненька,
Хист до всього маю.
Я танцюю, я малюю,
І пісні співаю.

В мене гарні карі очі.
Я вже не маленька.
Я такою бути хочу,
Як у мене ненька!


Рецензии