Pie juuras

Man atkal prasiija kaijina
Par domaam maneejaam un juutaam.
Es tikai raustiiju plecus,
Uz juuru paskatiijos klusaam.

Kaapeec tu prasi, ak, kaijina,
Kaapeec taa savilnoji sirsnin'?
Aiz juuraam septinaam mans draugs,
Gan dziedaaju, gan raudaaju.

Maskava
24.03.2016

Заранее прошу прощения за "неправильную" орфографию: некоторые символы при опубликовании стихотворения не воспринимаются и удаляются.


Рецензии