Your features are n my heart...

***
Your features are 'n my heart.
Your eyes are in my soul.
Your words are in my mind.
Here you are - the whole!

I draw your portrait every day
With tender love and passion,
With sadness, 'cause you're far away,
In my imagination!

Moscow
2013


Рецензии