А у нас уже - минуле

А у нас уже є минуле –
Кілька днів у чужому місті,
Жовтих вікон нічне намисто,
Світла радість, що не заснули.

Світла радість, що не мовчали,
Що сміялись і говорили,
Що забути сумне зуміли,
Що світанок у дощ стрічали.

Кілька днів, наше – незабутнє.
Усміхнемось, як пригадаєм.
Пам'ять знов і знов повертає
У минуле, яке – майбутнє...


Рецензии