213. Всi ми Эдиний народ - 19. 01. 2015

Всі ми єдиний народ

Приспів:
Всі ми єдиний народ
Всі ми хліб одного тіста
Всі ми є сестри й брати –
Далеко є хто або живе по сусідству.
1.
Хотять розділити всіх нас вороги,
Хотять, щоб сварились з-за мови чи крові,
Але наш союз є міцним на віки.
Під їхню сопілку не скривдимо долі.

Приспів.

2.
Віками ми жили разом на землі,
Віками пліч о пліч разом працювали,
Один хліб ми клали для всіх на столі,
Один одного в час скорботи тримали.

Приспів.

3.
Одне для всіх сонце, один для всіх дощ,
Земля нас одна підняла й годувала,
Ділили ми крихти, разом їли борщ,
Як легко між нами зла сила повстала.

Приспів.

4.
О! Боже не дай рвати нас на шматки.
Окремо слабкі ми нас легко здолати.
Ти знаєш ми пальці однієї руки,
Хоча вони різні, так легше тримати.

Приспів.


P.S.
С этой песней в ЮТЮБЕ
https://youtu.be/50iSXLRlNPE


Рецензии