Згадуй

Згадуй у темрявi все, що було у життi...
Кожне падiння - це новий долi урок...
Згадуй усе, i прокручуй у головi...
Найважливiше - зробити правильний крок...

Згадуй у темрявi кожну адресу, iм'я...
Кожна  людина для чогось була дана...
Згадуй усе, що  не зламало тебе,
I завдяки кому ти iще жива...

Згадуй у темрявi всi травнi, i всi дощi...
Всi снiгопади, коли пiдiймалась з колiн...
Згадуй i тих, это допомоги просив
I по житию твоэму залишив слiд...

Згадуй у темрявi тих, хто по серцю ножем...
Згадуй, як ти виживала i дихала ледь...
Згадуй i тих, хто за спиною стояв
Кожно; ночi i пiдтримував вдень...

Згадуй у темрявi все, до було i пройшло...
Згадуй, але не живи бiльше ним...
Бо те минуле  досвiд тобi дало,
I зрозумiти дало, до ти не з тим...


Рецензии