164. Киiв - 12. 10. 09

Київ

1.
Народився я на Україні.
Жив з дитинства тут, живу і нині.
Хоч бував я всюди тут і там,
Але всеж хочу сказати вам.

Приспів:
Я / люблю Київ. Він – є місто моєї мрії – Київ.
Сто разів тут (там) був і буду ще. Тут (Там), як ніде.
Києве мій надихнув мене до дій.
В ньому бачу я лише красу, бо люблю.

2.
Київ створює для нас концерти,
Ліквідуючи сумні моменти.
В марноті ти зупинись на мить
І почуєш, як він шепотить.

Приспів:
Тому /...

3.
Сонце сяє і птахи співають,
Люди ходять і не помічають,
Що краса ось тут і навкруги.
Радий я, що ви прийшли сюди!

Приспів:
Тому /...

P.S.
Исполняю на ЮТЮБЕ
https://youtu.be/ABTQ482FoSs


Рецензии