Доскакались

Ліс  рубають, косять  наче,
Ще  й  бурштин*  крадуть,  на жаль.
То  чому  ж  ніхто  не  скаче,
Хто  не  скаче,  той  москаль.

Ми  ж  -  герої, та  натомість,
Жебракуємо*  чомусь.
Доскакались,  доборолись,
Та  зганьбили* Неньку - Русь.

26.11.2016.г.

* Янтарь
*Нищенствуем
*Опозорили.


Рецензии