кари такиц джур эосум - из под камня вода вытекает

кари такиц джур э осум, дош э талис прпрум,эн ум папин эрвум кангнац Мари! Мари! канчум э эн апиц. Ай ду Ануш, хелок, бари жаманак ми корцру бер ахчикат, гуце Марин узум э хоскн лси ир Роберт папу. Ашхарн мец, зов каминер...цухн сигарети порцум э моранал...сирун апрек ми морацек камк э твел дзес АСТВАЦ.


Рецензии