Кохаю

Кохаю,  одного тебе кохаю,
Такою ніжною і сильною любов'ю.
Усі перестороги уникаю,
Щоб лише бути нам удвох з тобою.

Кохаю я тебе щиро кохаю,
Скучаю і сумую за тобою.
Не зраджу, не покину добре знаю,
Лише б ти завжди був тільки зі мною.

Бо я кохаю й тисячу світів
Мені не треба, де тебе немає.
А лише той, де вогник загорів,
Любов, де зародилась і палає.

Віщую про кохання я повсюди,
Воно тече невпинно, як ріка.
Нехай почують, нехай знають люди —
Кохання завжди житиме в віках!   


Рецензии