Щиро Кохаю Тебе

Нехай мое серце мовчить.
Не плаче i не страждае.
Але як забути менi лиш бiль.
Мое кохання не взаемне.

Нащо кохати коли знаеш.
Що вiн не твiй але як?
Менi зрозумiти не знаеш.
О милий мiй коханий як?

Менi тебе не кохати.
Знаю о мене ти не чуеш.
Але я поруч шкода що не ти.
Вi снi снишся менi i не бачиш.

Як мое серце страждае.
Бачучи тебе я плачу.
I що в моiй душi плаче.
Кохання мое але я не пiду.

Прошу почуй моi слова.
Адже тепер я навiки твоя.
Моя любов не взаэмна .
Я знаю але щиро кохаю на жаль...


Рецензии