Ось просто зараз, поки говорю

Ось просто зараз, поки говорю,
В моїх словах зростає проста рима.
Він, зовсім не солодкий, ніби брют,
П’янкими і холодними очима

Мені в глибини серця зазира.
Він душу бачить, але там – діра...

02.12.16


Рецензии