Туган конен белэн энекэем

Яраткан энем менэ буген син
Илле баскычны инде атладын
Тырышып-тырмашып оскэ урлэден
Тормыш тобендэ тошеп калмадын!

Мэктэпне беттен, солдатта булдын
Югары уку йортын бетерден
Алган хонэрен буген кулында
Туган иленэ файда китерден.

Яраткан кешен буген янында
Ике кызында усеп життелэр
Оныгын усэ, терэген булып
Еллар сизелми утеп киттелэр.

Бар нэрсэ житкэн, яхшы тормышын
Ходаем сина бирсен тик саулык
Бар тапканыннын кадерен белеп
Яшэ энекэем, шул бит зур байлык!

Туган конендэ ин зур телэгкм
Саулыкка кушып бирсен гомерлэр
Сине яраткан оч апан эле
Сине сагынып янына килерлэр

Син барасы юл булсын гел якты
Шатлык иминлек торсын янэшэ
Чын йорэгемнэн сине котлыймын
Торенеп хормэткэ син озак яшэ!!!

Нижний-Тагил шэхэрендэ яшэгэн энемэ! Бэхетле бул йорэгем минем)))))


Рецензии