Була коханням н1ч повна...

 
  Ми знов с тобою спомінаєм,
  Як нам 17 літ було...
  І зараз сумно ми зітхаєм,
  Що скроні снігом занесло...

  Тоді в садочках квітли вішні,
  Була коханням ніч повна,
  І парубки співали ніжно
  І на баяні грали нам...

  Літа невпінно пролітають
  І все міняється навкруг...
  В кохання вже онуки грають,
  Іде життя знайомий круг...

  02.12.2016.


Рецензии