Лiк без лiку

Кохай!..
Це - бескрайність, що серце рятує
від злості, хвороб і людей навкруги.
Обличчя єдиної серце милує,
а подих змітає холодні сніги,
що впали на душу...
Не бійся відкрити
приховану фіртку у власне життя...
Кохай!..
І давай незакоханим жити!..
Нехай і без виру душевних нестям..:)
Заніжені хмари всміхнуться під ранок,
даруюючи нам зачарований світ.
Кохай!..
На початок.
Наскрізь.
Наостанок.
На тисячу нами дописаних літ!..
І може тоді, в почутті, що від Бога,
ти врешті отримаєш щастя своє...
Кохай!..
І нехай ця прекрасна дорога
почнеться з простого:
- Кохання, ти є!..:)


Рецензии