Украинский Гарик 261

Український Ґарик 261

За мотивами І. Губермана

Навстіж вікна, газети принесені,
горобцям не показую дулі,
і себе насолоджують пресою
всі чотири мої півкулі.


Оригінал

Настежь окна, распахнута дверь
и насыщен досуг пролетария,
наслаждаются прессой теперь
все четыре мои полушария.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии