Чаканне

                Прыду к табе хутка,чакай!
                Пачуццi мае-гэта сiла.
                Сцяжынка вядзе да цябе,
                Якая сзрцу так мiла.

                Я дзверы табе адчыню.
                Загляну у вочы з парога.
                Хачу прачытаць там; Люблю!
                Каханне-мая дапамога.

                Каханне iдзе ад душы.
                I нельга сказаць выпадкова.
                Хачу быць з табою заужды.
                Найду я на шчасце падкову.

                Магчыма, не будзеш са мной.
                I усе ж такi я пажадаю.
                Хай вобраз мой будзе  з табой!
                У той час,калi ты пакахаеш.

                Сустрэча  чакае мяне,
                Бо моцна цябе я кахаю.
                Прыхiлiш мой стан да сябе.
                Пазнаем дарогу да раю. 


Рецензии
Так неожиданно читать стихотворение
на белорусском.
Хорошо звучит!
Бывал в Минске и Слуцке, Лиде. Давно, правда.

Зустрічі з тобою я чекаю.
Прихили мене до себе.
Зірки дві неначе в небі -
Ми підем разом до раю.

Нравится!

Игорь Косинь   07.12.2016 21:16     Заявить о нарушении
ВЯЛ1К1 ДЗЯКУЙ, Игорь за рецензию . Хочется слышать отзывы на свои стихи. Мне приятно,что вам понравилось.

Светлана Стешиц   07.12.2016 21:27   Заявить о нарушении