ЯК ВОНО
ЖИТТЯ ПЛИНЕ ЖИТТЯ ЛИНЕ
А ВІДЧУВАЮ ЩО БІЖИТЬ
НІ КРІЗЬ ДУШЕЧКУ МОЮ ЛЕТИТЬ
ПОЧУТТЯМ В ДУШІ ЛЕЖИТЬ
ОЙ ЯК ГАРНО В ЩАСТІ ЖИТЬ
ЧІ ТИХЕНЬКО КОТИТЬСЯ
ЧІ КУДИСЬ ІДЕ
ЩОСЬ ВОНО УЖЕ НЕ ТЕ
ТЕПЛОМ І ХОЛОДОМ НА НАС МЕТЕ
МАБУТЬ ТОЧНО ТЕ І ТЕ
Свидетельство о публикации №116120201335
Вера Деревьянко 03.12.2016 10:04 Заявить о нарушении