Рiдний порiг

Є у світі багато доріг,
Та потрібна мені єдина...
Знову падає білий сніг,
А у серці моїм родина!

Мама, татко і два брати,
Це моє джерело натхнення...
Сонце ясне ти їм світи,-
Дай щасливе усім сьогодення!

Є у світі багато доріг,-
Білий сніг наче біла перина...
Я ступаю на рідний поріг,
Там чекає на мене родина!
02 12 2016 р
Вікторія Р


Рецензии