Пробач, моя доле

Цілунком благаю,сердитись не варто.
Не варто тонути в сльозах.
Пробач,моя доле.І муки,і жарти.
Згубити,пробач мені,-страх.

І ревнощі дикі,не варті покою.
Усмішки не варта сльоза.
Клянуся тобі,доки будем з тобою,
Не буде зростати лоза.

З очей цих,сльоза не впаде. Їх не буде.
Печаль не зпоганить серця.
І людські осуди не знатимеш. Всюди...
Манитиме ласка оця.

Слова свої ніжні тобі подарую.
Тобою опікуюсь сам.
І в хвилі люб'язності всю зацілую,
В наругу нікому не дам.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии