ма царды бафтыдта, ма уды..

Мае царды бафтыдтае,мае уды!
Ма фаендагыл фазындтае ды..
Мае заерда зары,мидбыл худын
Дае цаестынгас куы фенын аез!

Арцу маем ногаей,хур бон боны
Мигъы цъуппаей февзар ды
Стъалыйау мае заердае судзы
Мае сабыраен арцыд каерон

Мае заерды бафтыдтае,мае уды
Аенае даеуаей мае цард-анкъард
Арцу маем ногай.курын.. !курын дае мае заердае, аез.


Рецензии