стримуйся

я б загубила себе серед ясних твоїх думок,
черепами й трояндами мертвих жінок твоїх себе б забила.

я у колі твоєму з крейди нікчемний бог,
незмивні сліди моїх вій під двома очима.

я порожня, дзвінка, чутливе немите скло,
що фарбується рясно в колір твоєї слини.

Я б прогризла в тобі криваве м'яке дупло
і знайшла там спокій. Справжній. Навіть, первинний.

Моє серце багряне, спрагле, сліпе, земне
розкладалось там, стало добривом і мастилом.

Я б глибокий слід на щоці з себе зробила.
Однак, стримуюсь. Рано ще.


Рецензии