З днем народження

Матуся, матінка, моя рідненька,
Як би хотілось бути поруч, ненька!
Та притулитись, міцно обійняти,
Щоб “Дякую тобі за все” сказати.

Принести тобі оберемок квітів,
Так не багато маєшь на світі.
Хотілось своґ щирі привітання
Тобі сказати через це послання.

Вітаю з днем народження, мамуся,
Хай зміцнюється віра  у Ісусі!
Хай береже тебе Творець і Бог,
Веди з Ним у молитві діалог.

Страждання розуміє Він і сум,
Дає потіху серед тяжких дум.
Дає надію — якір для душі
Через святі та золоті вірші.

Я дякую за все життя твоє,
За те, що Бог тобі життя дає.
Я дякую за доброту, молитви,
За крила, що несли мене у битві.

Хай джерело Хрістовоґ любові
Завжди перебуватеме з тобою.
Хай Світло Боже л'ється в твою душу. 
Ні що на світі миру не зворушить.

Благословенна будь, моя матуся!
Я щиро Господу завжди молюся!
Нехай Господь дасть сили до кінця
Чекати Його славного вінця.

1 грудня 2016


Рецензии