Ясне сонечко над домом

Усміхнулася матуся
Ясним сонечком над нами,
Освітилась вся хатина,
Де сім’я велика,де родина

Діток сім зростало в хаті,
Були Богом всі багаті.
І молився батько, і молилась мати
Щоб Господь дав долю, щастя

Та роки минали, виросли їх діти,
Розлетілись в світ широкий,
Немов птахи,з батьківської хати,
Але слів повчання в серці не відняти

Залишила слід свій
Мудрість батьківська у хаті,
Що в сім’ї було звичайним,
Діток Слова Божого навчати

І тому сьогодні сонце
Світить у великій цій хатині,
Бо повчання вічні Божі
Висівались кожній їх дитині

В Новий рік бажаємо ми щастя,
Щастя кожній тут родині!
Щоби віра в Слово Боже
У сім’ї робила добрі переміни

Довіряйте сім’ї свої Богу
І моліться ви щоднини,
Щоби сльози щастя стали,
Радості від вашої дитини!


Рецензии
Добрий день! Чудовий вірш! Дякую.
З повагою,

Катя Коршунова   20.01.2017 11:43     Заявить о нарушении
Дякую,Катя, за відповідь!З теплотою.

Лидия Елена   20.01.2017 19:23   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.